Ensimmäinen jakso 17.4. TV:ssä!

TV-sarjan ensimmäisen osan esityspäivä on päätetty! Sarjan avausjakso tullaan näkemään Alfa-TV:llä 17.4.2021 klo 17:00 eli tuolloin kannattaa asettua töllöttimen ääreen vahtimaan itäisen tosiviihteen tulemista! Aloitusjaksossa seikkaillaan lumisessa ja kylmässä Ilomantsin keskustaajamassa, jonne päähenkilö päätyy kaukaa Brysselistä saakka. Jaksossa nähdään taajama-alueelle sijoittuvia kohteita kuten Ilomantsijärven rannalla kohoava Toivonlahti uimahalleineen, Parppeinvaaran laella lounasta tarjoava Parppeinpirtti, Naarvakouria takova Pentin Paja ja suksikauppaa hoitava Pogostan Rauta. Eikä talvista Ilomantsia ohiteta tutustumatta perinteisimpään talvilajiin, hiihtoon. Koko tarkastusprosessi käynnistyy luontevasti kunnanjohtajan pakeilta Ilomantsin kunnantalolla.

Koska tarkastaja Rytkösen työkaluihin kuuluu myös huppumoderni keinoälyassistentti, hänelle saattaa selvitä sellaisiakin asioita jotka eivät ole edes ilomantsilaisille kovin tuttuja. Nämä toistaiseksi hämärän peittoon jäävät yksityiskohdat paljastuvat varmuudella jakson ensiesityksessä 17.4.

Kuten kuvasta näkyy, ohjelmatiedoissa sarjamme löytyy ytimekkäästi nimellä ”Pogosta”. Tarkemmat ohjelmaesittelyt ovat Alfa-TV:llä vielä työn alla, näitä odotellessa kannattaakin lueskella taustoja yms tietoa täältä sarjan sivustolta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *