Pogosta TV nyt Youtubessa!

Ensimmäisen Pogosta-sarjan jakson kuvaukset alkoivat Ilomantsin talvisissa maisemissa lähes tarkalleen kaksi vuotta sitten. Pitkä vuosi 2021 toi mukanaan sarjan kaikki neljä jaksoa, jotka julkaistiin Alfa-TV:n ohjelmapaikalla. TV-esityksinä sarjamme oli liki kaksi tuntia pitkä.

Mielenkiintoinen ja opettavainen urakka päättyi TV-esitysten osalta Alfa-TV:n kaatumiseen syksyllä 2022. Muutamaksi ajaksi hengentuotteemme hävisi yleisönsä ulottumattomiin. Lopulta innokkaat teknikkomme paneutuivat asiaan riittävällä tarmolla, ja sarjamme siirrettiin Youtube-kanavallemme vapaasti katsottavaksi.

Tämän artikkelin päivämäärällä viimeinen neljäs osa sai tube-julkaisunsa. Nyt koko sarja on jälleen nähtävissä, jopa aikaisempaa helpommin.

Kiitos yleisölle kiinnostuksestanne! Oheisista linkeistä pääsette näkemään kaikki sarjan neljä jaksoa, olkaa hyvä!

Pogosta-sarja Youtube-videopalvelussa:

Ensimmäinen jakso nähtävissä täällä

Toinen jakso:

Kolmas jakso:

Neljäs jakso:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *