Sotatie-sarja etenee

Uuden TV-sarjan kehittely etenee myönteisesti. Tällä hetkellä sarjan konseptia kirkastetaan käsikirjoituspajassa. Tavoitteena on saada sarja TV-levitykseen vuoden 2024 aikana.

Ilomantsissa kuvattavan uuden sarjan aihe löytyy sodasta: kahdeksankymmenen vuoden takaisista tapahtumista, sekä siitä kuinka ne peilautuvat – ja saattaisivat peilautua! – nykyajan nuorten ihmisten elämään. Sarjan lähtökohtaisena ajatuksena on muistuttaa mieliin, että sota koskettaa aina kovimmin nuoria ikäluokkia.

Pogostalla ei pelätä sotaa, varsinkaan menneitä sotia. Uskallamme tarttua haasteeseen ja ryhtyä työstämään nuorille aikuisille suunnattua osin fiktiivistä ja jopa fantasiaan tai mystiikkaan kietoutuvaa jännityssarjaa, jossa nykypäivän nuoret ihmiset joutuvat kosketuksiin sodan todellisuuden kanssa – Ilomantsin Sotatiellä. Tarkempaa analyysiä aiheesta ja toteutuksesta seuraa asian edetessä!

Tällä hetkellä Sotatie-sarja hakee lopullista muotoaan monitahoisen työryhmän käsittelyssä. Lopputulokseksi toivotan kansainvälisen tason laadukasta ja erityisen kiinnostavaa fiktiivistä sarjaa, jonka ensimmäinen tuotantokausi tulisi käsittämään jopa kymmenen 45-50 minuutin pituista jaksoa. Loka-marraskuussa 2022 tunnustellaan paikallisten tahojen kiinnostusta sekä rahoitusta alkuvaiheen läpivientiin. Tämän kokoluokan tuotantoa ei pogostalaisella rahoituksella tehdä, eikä edes yritetä. Rahoitus haetaan pääosin muualta.

Sotatie-sarja kiinnittää ensivaiheessa tuottajan johtamaan käsikirjoitustiimiä ja hankkimaan rahoitusta. Syksyn aikana pyritään kuvaamaan lyhyehkö traileri sarjakonseptin markkinoinnin tueksi. Seuraava askel onkin jo pilottijakson kuvaaminen. Elämme jälleen jännittäviä aikoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *