Tukijat

TV-tuotannon rakentaminen ei ole helppo eikä vähäpätöinen projekti, vaikka saattaa joltain osin olla tekijöilleen mielenkiintoista tai jopa hauskaa – kaiken haastavuuden ohella. Tuotanto tarvitsee tukea, auttavia käsiä, myönteistä suhtautumista, olkapäitä joihin nojata heikoilla hetkillä. Ja tietysti, rahaa. Taloudellisesti hankettamme tukeneet tahot esitellään sivulla Sponsorit. Heille kuuluu suuri kiitos käytännön toteutuksen mahdolliseksi tekemisestä!

Taloudellisen myötäelämisen ohella projektimme onnistumiseen ovat vaikuttaaneet hyvin monet tahot, monin erilaisin tavoin. Sarjassa esitellään pogostalaisia kohteita hyvin rajallisesti, koska minuutteja on käytettävissä vain se tietty, suunniteltu ja budjetoitu määrä. Tärkein asia ohjelman onnistumisen kannalta onkin sarjassa esitettävien kohteiden myötämielisyys ja mukaan heittäytyminen, joka on toteutunut kiitettävällä tavalla. Pogostalla ei liikaa arkailla! Kaikki henkilöt kunnanjohtajasta hiihtoseuran väkeen ovat antautuneet tv-julkisuuden armoille, rohkeasti ja ilomantsilaisen iloisesti. Kaikille heille suuri ja samalla nöyrä kiitos.

Media on tuonut hankettamme julki positiivisessa hengessä. Ilomantsin oma kyläradio, Radio Pogosta, teki aiheesta ansiokkaan, kokonaisen tunnin kestävän ohjelman RadioRexin Kyläradio-osioon, ja julkaisi saman materiaalin omalla youtube-kanavallaan. Myös Yleisradion Itä-Suomen toimitus on nostanut ohjelmaamme ja sen tekemistä esille. Hankettamme on käsitelty Sanomalehti Karjalaisessa. Kaikki tämä auttaa ohjelman näkyvyyden kehittymistä.

Meitä on tuettu myös sarjan musiikin osalta, omat paikalliset taiteilijamme ja musiikin ammattilaiset ovat panneet itsensä likoon, antaakseen sarjalle omintakeista sävykyyttä. Kiitos tästä Liisa Matveiselle, Pekka Varoselle ja Lauluyhtye Lempolle.

Kiitos Ilomantsi!