Pakkasta Pogostalla!

Eipä arvannut Rytkösen isännän poika Finnairin koneeseen Brysselin kentällä kavutessaan, millaisiin olosuhteisiin virkatehtävissä joutuu! Tutustuessaan maineikkaan Pogostan Hiihdon maalalueeseen, pakkanen rapsahteli lähellä kolmeakymmentä astetta – onneksi innostus piti verenkierron korkealla, ei nimittäin virkamiehen varusteisiin kuulunut huopikkaita eikä villapuseroa. Piti pärjätä nappaskengissä ja nailonpaidassa!

Mitäpä ei viralleen omistautunut Euroopan Unionin palvelija tekisi tavoitellessaan täydellisyyttä direktiivien noudattamisessa…

Kerrotaan nyt vielä sen verran, että unta tuli nähtyä vielä kylmemmissä olosuhteissa, kas kun verryttelypuvun alla siinä oli vain samainen nailonpaita…no pitkät kalsarit sentään! Kokeilkaapa itse. Tämä Brysselin mies onkin kova luu, sen tulee Pogostakin vielä huomaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *