Jatkoa Rytkösen seikkailuille

Pogosta-sarjalle suunnitellaan jatkoa. Vuoden 2022 tavoitteena on tuottaa kolme uutta jaksoa, jotka kuvataan kesällä Ilomantsissa. Elinkelpoisuusvirasto VAPA työllistää ylitarkastaja Rytköstä Ilomantsin elinkelpoisuuden selvittämisen jälkeenkin, tosin hieman eri merkeissä. Suurempia paljastuksia välttääksemme mainitsemme vain, että virkamies on myös lomansa ansainnut.

Tuotantotiimissä on keskusteltu myös ylitarkastaja Rytkösen pidemmän ajan tulevaisuudesta. Kauniissa Suomessamme riittää kosolti tarkastettavaa ja voi hyvinkin olla, että VAPA jalkauttaa paikallisagenttinsa tutkimaan erityiskohteita muuallakin kuin itäisimmällä rajaseudulla. Pysyväisasema on joka tapauksessa perustettu Ilomantsiin, eikä virastolla ole suunnitelmia asemapaikan vaihtamiseksi. Elinkelpoisuuden arviointiin siis ponnistetaan jatkossakin Pogostalta.

Kuten kaikki tiedämme, mikään ei ole niin epävarmaa kuin tulevaisuus. Pogosta TV elää jännittäviä aikoja odotellessaan tulevaisuutta koskevia ratkaisuja. Nyt onkin hyvä hetki kertailla ensimmäisen kauden tapahtumia! Pogosta-sarjaa esitetään parhaillaan uusintoina Alfa-TV:llä, katso artikkelimme tästä.

Kevät etenee aurinkoisena, vaikka maailman tapahtumat hieman varjostavatkin tunnelmia. Myös Pogostalla talven ennätykselliset nietokset alkavat hiljalleen sulaa – toivottavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *