Kemikaalit ja tuulipuistot

Eipä aikaakan kun meidän Ilomantsissamme valitettiin siitä, kun itärajan läheisyyteen ei ole saatavilla lupaa tuulipuiston perustamiseen. Kaikesta ihmiset typeryyksissään valittavat! Epäilemättä lupa myönnetään, mikään turvallisuuspoliittinen pikkuasia ( kuten tuulimyllyjen haitta hävittäjälentokoneille sekä tietysti maataistelututkille. Tästä myöhemmin ) ei estä tuulipuistojen perustamista.

Miksi tuulimyllyistä tulisi huolestua?

Valtamedia suitsuttaa hirviömäisten tuulimyllyjen erinomaisuutta ja turvallisuutta. Silkkaa harhautusta, kuten myös pulina ultraäänien vaikutuksesta. Ultraäänet ovat todellisuutta, mutta ei mikään päällekäyvä asia tuulimylljen kohdalla.

Tärkeintä olisi tunnistaa tuulimyllyjen tosiasiallinen tarkoitusperä. Nyt tarkkana, tämä ei ole helpoin mahdollinen asia maallikolle, eikä edes asiantuntijoillekaan. Onneksi aiheeseen voi perehtyä nykymenetelmin ja myös käyttää omia aivojaan, kuten minä.

Jos olette havainneet, chemtrail-aktiivisuus on räjähtänyt nyt kun pandemia on siirtynyt taka-alalle. Mitä me kuitenkin helposti ymmärretään kemikaalien tai nanopartikkelien ilmalevityksestä? Jos levitys tehdään – kuten nyt kokeellisesti on toimittu – korkealla lentävistä laajarunkoisista ja nopeista lentokoneista, ei saada aikaiseksi tarkkaa laskeumaa jo pelkästään sen takia, ettei noilla koneilla ajeta kovin tiukkaa silmukkaa. Nanopartikkelit hajautuvat maastokohteisiin, jossa ne sijoittuvat sitten näätäeläinten tai rusakoiden elimistöihin, ihmisten sijasta.

Kuinka chemtrail kohdennetaan ihmispopulaatioihin? Pelkkä kaartelu kaupunkialueiden yllä ei riitä, koska ilmavirtaukset kulkevat odottamattomiin suuntiin. Osumatarkkuus suoraan putoavan kilotonnin lentopommin kanssa on sekin kyseenalainen, entäpä hitaasti laskeutuvan ”pilven” kohdalla sitten? Käykää nakkamassa höyhen talon katolta ja yrittäkää osua ämpäriin. Aivan oikein, ei mitään jakoa.

Tuulimyllyjen todellinen rooli

Miettikää hetki tuulimyllyjä. Kaupunkien liepeille rakennetaan valtavia hässäköitä, joissa roottorit asennetaan korkeisiin mastoihin. Kuulostaa viattomalta, paitsi jos tutkii asiaa tarkemmin. Jos olette huomanneet, valtaosan aikaa myllyt seisovat liikkumattomina. Minkä ihmeen tähden? Koska niiden mekanismeja ei haluta kuluttaa turhaan, nimelliseen sähköntuotantoon.

Kannattaa perehtyä tuulimyllyjen konstruktioihin. Miksi myllyt käännetään ns tuuleen motorisoidusti, vaikka jokainen kotinikkari tietää, että tuulimyllyn optimaalinen kääntäminen voidaan automatisoida helposti peräsiivellä eli purjeella? Vastaus: myllyjen suuntaa on pystyttävä kääntämään ohjatusti, tuulesta piittaamatta. Mitä halutaan ohjata? Ilman virtaussuuntaa tietenkin.

Viime aikoina on tehty havaintoja chemtrail-lennoista matalissa korkeuksissa ja tätä on piireissä ihmetelty, syystä. Nyt paljastan syyn. Matalalennot ovat harjoituksia, joilla tekniikkaa testataan ja lisäksi totutetaan väestöä jälleen uuteen harhautukseen.

Tosiasiassa syy selviää, kun tarkastelee tuulimyllyjen tekniikkaa ja uuden ydinvoimalan valmistumista. Paitsi että myllyt pystytään kääntämään keskitetysti kauko-ohjauksella mihin suuntaan tahansa, niiden tekniikka mahdollistaa myös nk takaisinkytkennän, joka on tekniikan harrastajille tuttu juttu. Tarkoittaa generaattorin muuttumista moottoriksi ja päinvastoin. Eli myllyjen koneistoon voidaan pumpata ydinvoimalasta gigawattitolkulla sähkäenergiaa, jolloin generaattorit kääntyvät moottoreiksi ja alkavat pyörittää myllyjen roottoreita!

Nyt koko juoni karmeudessaan paljastuu. Chemtrail pudotetaan matalalennosta tuulipuistoon, jossa roottorit suunnataan asuintaajamaan ja käynnistetään keinotekoinen tuuli. Voidaan sanoa, että tosiaankin megalomaanisesti lentää kuraa tuulettimeen!

Matalalennosta pudotettu kemikaalipilvi ohjataan tuulipuiston työnnöllä tehokkaasti ja täsmällisesti haluttuun taajamaan. Näin väestön altistaminen halutulle nanotuotteelle tai mille tahansa kemikaalille onnistuu sääolosuhteista piittaamatta.

Ollaan siis tyytyväisiä ettei Ilomantsin Huhukseen ole – vielä – saatu tuulipuistolupia.

Sekin aika tulee, kun tyynenä kesäyönä myllyt alkavat viuhtoa, samalla kun lentokalusto suorittaa keskimatalia ylilentoja. Huomio näihin. Ylävaikutteiset chemtrailit voi näiltä osin unohtaa, niiden osumatarkkuus on jo huomattu heikoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *