Jakso 4 uusintana 1.1.2022 klo 15

Sarjamme päätösjakso uusitaan Alfa-TV:llä uudenvuodenpäivänä 1.1. 2022 klo 15. Jakso ei ole vielä nähtävillä Permanto-palvelussa, joten nyt on oiva mahdollisuus päästä kärryille tarkastaja Rytkösen tarkastusraportin valmistumisesta! Millaiseksi Ilomantsin elinkelpoisuus arvioidaan EU:n byrokratian ytimessä, VAPA:n tarkastuslautakunnassa?

Monia kysymyksiä on heitetty ilmaan nyt kun Rytkösen virkatehtävät Pogostalla on saatu päätökseen. Jatkaako virasto toimintaansa EU:n itäisimmässä kolkassa ja missä muodossa? Nähdäänkö tarkastaja Rytköstä tulevinakin aikoina tutkailemassa ilomantsilaisten elämää? Päästäänkö tarkastustyötä seuraamaan television välityksellä, vai onko parempi hankkiutua paikan päälle Ilomantsiin?

Ainakin meitä Pogosta TV:n taustalla hyörineitä jännittää kovasti. Näin vuoden ensimmäisenä päivänä on hyvä lupailla asioita – niinpä mekin lupaamme, kenties Pogostalle ominaiseen tapaan, että myös tulevana vuonna tehdään mitä ehditään ja varmasti enemmän kuin osataan. Menestystä ja iloa myös teille, hyvä yleisö, vuodeksi 2022 ja kaikin mokomin pidempäänkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *