Tekstitys jälleen toiminnassa!

Tuotannollis-teknisten julkaisuhäiriöiden takia sarjamme jaksojen alkuosiin kuuluva suomennos on ollut saatavilla hyvin vaihtelevasti Alfa-TV:n lähetyksissä. Kiusallinen epäkohta hankaloittaa jaksojen seuraamista, koska kaikkien jaksojen alussa käytetään samantyyppistä avauspätkää, jossa Rytkönen keskustelee puhelimessa – englanniksi – päällikkönsä kanssa. Tarkastajan toimintaa valvova Ylitarkastaja lisäksi ääntää englantia voimakkaasti korostaen. Näin ollen sarjan alkuselvitys voi jäädä epäselväksi tai suorastaan selvittämättömäksi.

Nyt tuo tekniikka on kolmannen jakson osalta saatu kuntoon ja Permanto-palvelussa tallenteena nähtävässä versiossa suomennos toimii. Jos siis varsinaisessa lähetyksessä jäi aloituskohtauksen juoni epäselväksi, poiketkaa Permannolla katsomassa teksitetty versio!

KOlmas jakso löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *