Mystinen madonreikä

Palaan tässä artikkelissa Pogostan Kolmioon ( vrt Bermudan Kolmio ) joka siis aiheuttaa ilomantsilaisille melkoisen chemtrailin, koska lentoliikenne harhautuu Ilomantsin ilmatilaan poikkeuksellisen tiheään, ja ainakin hyönteisissä mutaatioita ( vrt Pogostan tauti ). Vaikka geigerillä tai EMP-mittauksilla en ole saanut vedenpitävää säteilyarvoa kiinni, on päivänselvää että meteori-iskun aiheuttama reaktiivinen värähtely, nimettäköön vaikka gammasäteilyksi, vääristää todellisuutta Ilomantsin alueella. Esimerkkejä on enemmän kuin jaksaa luetella.

Erityisen vahvaa reaktiivisuutta ja jopa aika-avaruuden vääristymistä todetaan säännöllisesti Ilomantsinjärven liepeillä. Tästä aiheutuu omituisuuksia esimerkiksi rannalla sijaitsevan terveysalan kiinteistön kohdalla. En nyt mainitse kummituksia tai sitä tosiasiaa, että järven rannalla sijainneessa synnytyssairaalassa on saanut alkunsa valtaenemmistö Ilomantsin asukkaista, vaan keskityn tuoreempiin yksityiskohtiin. Järven rannalla aika-avaruuden jatkumo taipuu kohtalokkaalla tavalla, muodostaen mystisiä madonreikiä, joihin kokonaisia vuorokausia katoaa, toistuvasti, pienemmistä ajanjaksoista puhumattakaan.

Nämä madonreiät tulevat esiin arkipäivän selittämättömissä ilmiöissä. Esimerkiksi järven rannalla – Pogostan kolmion pahimmassa säteilyhaarukassa – sijaitseva uimahallin kiinteistö, joutuu jatkuvasti kamppailemaan katoavien päivien aiheuttaman ongelman kanssa. Viimeaikainen tapaus: jälleen kerran uimahallin aukioloaikoja on jouduttu mystisesti säätämään, madonreikien nielaisemien päivien takia. Pitkäaikaisilmoituksessa hallin aukioloajat on määrätty jaksolle joka päättyy 15.5. eli viime lauantaina. Kesäaukioloajat astuvat voimaan tiistaina 18.5. Tämä on välttämätöntä, koska kahden päivän ( 16. ja 17.5. ) osalta ei ole varmuutta, toteutuvatko ne lainkaan tai miten pitkinä toteutuvat.

Asia ei ole suuren suuri, mutta aiheuttaa päänvaivaa jo ennestään hiuksensa harventaneille ilomantsilaisille. Oheisesta kuvasta selviää, että halli on talviaikojen mukaisesti avoinna vielä lauantaina 15.5., vaikka (edelleen mystisten madonreikien takia ) onkin suljettu helatorstaina 13.5. sekä pakotetuista syistä myös perjantaina 14.5. Koska 16. ja 17.5. mikään aukioloaika ei ole voimassa, halli on oletettavasti kiinni, tai syvällä aika-avaruuden madonreiässä.

Ilomantsinjärven rannalla on mahdotonta noudattaa mitään pysyviä tai säännöllisiä aikatauluja. Mystisten madonreikien vaikutus on jo vakiintuneeksi muodostunut paikallinen ilmiö, johon alkuasukkaat suhtautuvat tyynesti. Ainoa varma ohje hallin käyttäjälle onkin käydä paikan päällä katsomassa, noudatteleeko järvenrannan almanakka muun maailman kalenterijärjestyksiä, vai onko meneillään poikkeuspäivä.

One thought on “Mystinen madonreikä

  1. Jokuhan toivoi sinne rannalle avantoa, eikä tainnut ilmestyä. Minä nyt lupaan sen avannon sinne järjestää veloituksetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *